fbpx

KOMUNA: PËRFUNDON ASFALTIMI I 15 RRUGICAVE NË TËRNOC

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 27. korrik 2023. Komuna e Bujanocit njoftoi se të mërkurën në Tërnoc ka përfunduar asfaltimi i të 15 rrugicave që ishin paraparë me buxhetin për këtë vit. Është paralajmëruar fillimi i punimeve edhe në fshatrat e tjera.
“Janë përfunduar të gjitha rrugicat e parapara me buxhetin komunal në pjesën e infrastrukturës në Tërnoc për vitin 2023. Bëhet fjalë për 15 rrugica në të cilat kanë nisur punimet para disa muajsh”, thonë nga Bashkia.
Bujanovaçke më herët ka njoftuar se për asfaltimin e rrugicave në Tërnoc janë ndarë më shumë se një milion dinarë.
Punimet janë kryer nga dy kompani: “Saba Bellça” nga Presheva dhe “Decor Company” nga Tërnoci”, thonë nga Komuna.
Në ditët në vijim pritet të nisë puna edhe në fshatra të tjera, thuhet në publikim.
Gjithçka që është bërë në Tërnoc është përmbledhur në një video prezantim në faqen e Komunës në Facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *