KUJDES: NGA PREDEJANA DERI NË HAN PUNON VETËM KORSIA PËR TEJKALIM

Bujanoc, 1. gusht 2023. Nga kryqëzimi i Predejanës deri në kryqëzimin Vladiçin Han, në Korridorin 10 (autostrada E-75) në drejtim të Bujanocit, komunikacioni është duke u zhvilluar vetëm në korsinë e parakalimit për shkak të punimeve në urë.

Siç njofton NP “Putevi Srbije”, punimet për zgjerimin e urës, të cilat po kryhen për shkak të ndryshimeve të temperaturës, do të zgjasin deri më 4 gusht.

Gjatë punimeve do të mbyllen për qarkullim korsitë e drejtimit dhe të ndalimit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *