KARATEISTËT E RINJË NGA BUJANOCI FITUAN 32 MEDALE NË TURNEUN NDËRKOMBËTARË

Bujanoc, 9. tetor 2023. Vashat dhe djelmoshat nga Klubi i të rinjve të Karatesë BSK Bujanoci, fituan 32 medalje në Garën Ndërkombëtare të Karatesë “CRNA TRAVA OPEN” të mbajtur të dielën në Cërna Travë.
Në garë morën pjesë karateistë nga Serbia dhe Bullgaria. KRK BSK garoi me 16 garues në 26 kategori.
Fitues të medaljeve janë Luka Milosavleviq, Mateja Spasiq, Konstantin Mladenoviq, Masha Milosavleviq, Nagja Stankoviq, Iva Stoshiq, Sofija Urosheviq, Jakov Iliq, Agim Zahiri, Eljana Zahiri, Mila Nesajnaqaqi, Mila Neshjasiq dhe Lena Tasiq .
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *