NJOFTO BUJANOVAÇKEN! PARAQITENI PROBLEMIN PËRMES PORTALIT TONË

Bujanoc, 16. tetor 2023. – Të nderuar lexues, të nderuar bashkëqytetarë, të gjithë ju që e ndiqni Bujanovaçken, kudo që jeni!

Që nga viti 2015 dhe teksti i parë i publikuar, ne kemi marrë mijëra mesazhe tuaja përmes rrjeteve sociale, ku më së shpeshti i publikoni problemet e jetës me të cilat përballeni çdo ditë.

Bujanovaçke, si media që ekziston për shkak të qytetarëve, iu përgjigj çdo mesazhi tuaj dhe me aq sa mundëm, së paku u përpoq t’i zgjidhte problemet e shpalosura nga ju.

Për të lehtësuar komunikimin, me mbështetjen e partnerit tonë EED (European Endowment for Democracy), në faqen tonë të internetit kemi instaluar aplikacionin NJOFTO BUJANOVAÇKEN, i cili ndodhet në krye të faqes sonë.

Në të, ju mund të na përshkruani shumë thjesht në gjuhën tuaj amtare problemin me të cilin po përballeni, të ankoheni në organet e administratës publike, të shkruani gjithçka që ju shqetëson dhe ju mundon dhe ne, si më parë, do t’i bëjmë problemet e tua publike dhe do të bëjmë gjithçka për ta zgjidhur së bashku me ju.

Na shkruani për problemet komunale, mjedisore, infrastrukturore, trafikun dhe të gjitha problemet e tjera me të cilat përballeni, për mbeturinat, deponitë e egra, fatkeqësitë natyrore…

Natyrisht, aplikacioni nuk është vetëm për raportimin e problemeve!

Ju ftojmë të na tregoni gjithçka që mendoni se është e rëndësishme, interesante, për të na dërguar foto…

Ju lutemi vini re se, nëse dëshironi, mund të qëndroni anonim gjatë aplikimit dhe plotësimi i aplikacionit është shumë i thjeshtë.

Kjo është arsyeja pse ju kërkojmë që tani e tutje të përdorni këtë aplikacion në vend që të na shkruani në rrjetet sociale. Bujanovaçke do të mbledhë informacione nga qytetarët dhe në emrin tuaj do të kërkojë nga autoritetet që ta zgjidhin problemin.

Pra shkruani, raportoni, sugjeroni, kritikoni…

Nëse doni t’i tregoni diçka BUJANOVAÇKES, thjesht KLIKONI KËTU!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *