TRUPI KOORDINUES HAP DYERT PËR QYTETARËT E BUJANOCIT

Bujanoc, 23 tetor, 2023. Të enjten, qytetarët e komunës së Bujanocit kanë biseduar me përfaqësuesit e Shërbimit të Trupit Koordinues për nevojat dhe problemet që ata mendojnë se mund të zgjidhen me ndihmën e institucioneve. “Dita e dyerve të hapura”, pra pritja e qytetarëve në zyrën e KT-së do të mbahet një herë në muaj.
Ata folën me bujanovcianët. Zëvendësdrejtoresha e Shërbimit të Trupit Koordinues Jelena Çoliq dhe këshilltari Goran Gavriloviq.

“Një pritje për qytetarët një herë në muaj në një kohë të caktuar apo “Dita e Dyerve të Hapura” është një mundësi që bashkëqytetarët të bisedojnë me përfaqësues të Shërbimit të Trupit Koordinues për çështje aktuale dhe nevoja që ata mendojnë se mund të zgjidhen dhe të përmbushen me mbështetjen e institucionet, ndërsa për probleme urgjente edhe më tutje mund të adresohen çdo ditë në zyrat e Shërbimit të Trupit Koordinues në Preshevë dhe Bujanoc.”- thanë Shërbimi i Trupit Koordinues.

 

Kjo praktikë është aplikuar nga Shërbimi i KT për një kohë të gjatë, për t’u mundësuar bashkëqytetarëve që të takohen dhe bisedojnë me përfaqësuesit e Shërbimit të Trupit Koordinues në mënyrë efikase, pa pritje të panevojshme.

 

Aktrimi Nenad Mitroviq, drejtor i Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka deklaruar se në rast të mungesës së tij, bashkëpunëtorët e tij do të bisedojnë me qytetarët.

Ai rekomandoi qytetarët që paraprakisht të caktojnë termin për intervistë në zyrat e Shërbimit të Trupit Koordinues në Bujanoc duke telefonuar në numrin e telefonit 017/854-601.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *