PENSIONOHET PAS NËNTË VJETËSH SHËRBIM, AMBASADORI I CILI SHPESH QËNDRONTE NË BUJANOC

Bujanoc 30. tetor 2023. (Foto: Kryesia) – Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Ilir Boçka, i cili gjatë mandatit të tij nëntëvjeçar ka vizituar disa herë Bujanocin, po largohet nga ai vend.
Presidenti Aleksandar Vuçiq e priti në një vizitë lamtumire, duke e falënderuar për bashkëpunimin dhe kontributin personal që ka dhënë gjatë mandatit të tij nëntëvjeçar për ndërtimin e marrëdhënieve më të mira ndërmjet Serbisë dhe Shqipërisë, njoftoi shërbimi për shtyp i Presidentit të Republikës.
Me atë rast, ai vlerësoi se Serbia dhe Shqipëria arritën të përmirësojnë dukshëm marrëdhëniet në të gjitha fushat me interes të ndërsjellë, gjë që forcoi ndjeshëm besimin mes dy kombeve e që ishte bazë për krijimin e nismës “Ballkani i Hapur”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *