KARATEISTËT NGA BUJANOCI FITOJNË PESË MEDALE NË TURNENË E MBAJTUR NË SHQIPËRI

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 13. nëntor 2023. (Foto KK Besa) – Karateistët e rinjë të klubit Besa të Bujnaocit janë rikthyer nga turneu në Vlorë të Shqipërisë me pesë medalje.
Në Turneun Mbarëkombëtar të Karatesë të mbajtur fundjavën e kaluar, me rastin e 111-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, shkëlqyen karateistët e rinj nga Bujanoci, Albin Duraki, Selma Alimi, Fatbard Sherifi, Anik Beqiri dhe Ilmije Abdili.
Nga pesë medaljet e fituara, dy janë të arta, dy të argjendta dhe një bronzi.
Albin Duraki dhe Selma Alimi fituan medalet e arta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *