fbpx

ANGJELLA KA XHIRUAR VIDEO KLIP NË BUJANOC, VOTONI PËR BASHKËQYTETAREN TONË (VIDEO)

Bujanoc, 27 korrik 2020 – Angjela Dukadinoviq nga Bujanovac, një vajzë me një zë magjik, regjistroi një video muzikore, ngjarja e së cilës zhvillohet në qytetin tonë për nevojat e një konkursi të shpallur nga industria e mishit Neoplanta.

Bujanovaçke fton të gjithë lexuesit e saj që të japin votën e tyre ndaj bashkëqytetares tonë!

Unë jam duke interpretuar këngën “Široko”, një kompozim i dedikuar Neoplanta Delikates, ndërsa të gjithëa pjesëmarrësit në këtë garë bëjnë ekzekutimin e saj në mënyrën e vet. Konkursi zgjat deri më 6 gusht, kur edhe mund ta pëlqeni performancën time në kanalin Neoplante Delikates.

Përveç pëlqimeve, pikët fitohen bazuar edhe në vlerësimin e një jurie me tre anëtarë. Çmimet shkojnë për tre vendet e para.

Vendi i parë 1000 euro dhe prezentimi në njërin prej televizioneve nacionale, vendi i dytë 700 euro dhe vendi i tretë 500 euro.

I ftoj të gjithë qytetarët e Bujanocit që të më mbështesin sepse kjo është hera e parë që kam xhiruar një video klip në qytetin tonë, pra në Bujanoc, kështu që shpresoj që bashkëqytetarët e mi të ndjehen të kënaqur me performacën time, flet Angjella e ngazëllyer.

Ju votoni duke pëlqyer videon e Angjellës!
Leave a Reply

Your email address will not be published.