fbpx

MË PAKË RASTE POZITIVE NË BUJANOC

 

Bujanoc, 31 janar 2022 – Të dielën në Bujanoc është shënuar rënie e numrit të rasteve pozitive në krahasim me ditët paraprake, me gjithsejtë 43 raste të konfirmuara.

Janë 709 qytetarë nga territori i Bujanocit që kanë rezultuar pozitiv në muajin janar.

Sipas të dhënave të fundit të Entit për mbrojtjen e shëndetit publik, nga territori i rrethit të Pçinjës, për Covid – 19, janë testuar 690 persona.

Analizat treguan se 423 ishin të infektuar me virusin korona.

Nga ky numër, 275 janë nga Vranja, 43 nga Bujanoci, 37 nga Surdulica, 33 nga Vlladiçin Hani, 19 nga Bosilegradi, 12 nga Presheva dhe 4 nga Tërgovishta.
Leave a Reply

Your email address will not be published.