fbpx

NGA 1 JANARI RRITEN PAGA MINIMALE, PENSIONET DHE PAGAT NË SEKTORIN PUBLIK

 

Bujanoc, 2 janar 2023. Nga 1 janari rriten pensionet, pagat në sektorin publik dhe paga minimale.
Punonjësit në ushtri do të marrin një çerek pagë më të lartë, të tjerët në sektorin publik me 12,5 për qind dhe pensionistët me 12,1 për qind.

Me një rritje prej 14,3 për qind, paga minimale do të jetë mbi 40 mijë dinarë, ndërsa pensioni mesatar me këtë rritje do të arrijë në 37.800 dinarë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *