fbpx

NË BUJANOC NJË BURRË THERRET ME THIKË, NË KËRKIM TË KRYERËSIT

Bujanoc, 24. korrik 2023. (Foto ilustrim) – S.S. (1991) nga Bujanoci është therur me thikë të dielën rreth orës 16 në rrugën Morava nr. 76. Viktima ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe gjendet në rrezik jete, ndërkohë që ende është duke u kërkuar i dyshuari L.M. (1992).

Prokuroria e Lartë Publike në Vranjë ka njoftuar se më 23 korrik, rreth orës 16:00 në Bujanoc, në rrugën Morava 76 bb, në kryqëzim, pas një diskutimi të shkurtër, personi L.M. (1992) e goditi tri herë me thikë personin tjetër S.S. (1991) nga Bujanoci.

Siç u tha, S.S. ka marrë plagë me thikë në pjesën e majtë të kraharorit, afër zemrës, dhe një prerje në pjesën e faqes së majtë, gjatë së cilës ka marrë lëndime të rënda trupore, të rrezikshme për jetën, të cilat janë konstatuar nga mjekët e SHE në SHSH Bujanoc.

– Pas dhënies së ndihmës së parë në SHSH në Bujanoc, i lënduari është transportuar në QSH në Vranjë, e më pas për shkak të seriozitetit të lëndimeve është transportuar në QK në Nish – thuhet në komunikatë.
I dyshuari L.M, pas një pretendimi në adresën e shtëpisë së tij, nuk është gjetur dhe i njëjti është në kërkim.

– Nga prokurori kujdestar i PLP-së në Vranjë është urdhëruar që pas gjetjes së të dyshuarit t’i caktohet masa e ndalimit deri në 48 orë për veprën Vrasje në tentativë nga Arti. 113. në lidhje me Art. 30. Kodit penal të Republikës së Serbisë – thuhet në njoftim.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *