PAJAZITI: KY PUSHTET DUHET T’I KËRKOJ FALJE QYTETARËVE

Bujanoc, 8. gusht 2023. Paralajmërimi i Komunalisë se do t’i padisë qytetarët të cilët për shërbimet e ofruara kanë borxh mbi 10 mijë dinarë, paraqet kërcënim të drejtpërdrejtë për banorët e Bujanocit, thotë Arbër Pajaziti, kryetar i Alternativës opozitare për Ndryshim në parlamentin lokal.

Ai kujton të gjitha premtimet e pambajtura të pushtetit komunal nga viti 2020.

Fillimisht ju premtuat furnizim të rregullt me ujë në të gjitha vendbanimet e Bujanocit dhe në vend të tyre kemi rubinetët pa ujë dhe faktin që ju ua falni borxhet zyrtarëve dhe aktivistëve partiakë. Ju premtuat fshatra dhe një qytet të pastër, por ne kemi mbeturina të egra dhe mbeturina në rrugë. Qentë endacakë bredhin qytetit dhe sulmojnë njerëzit. Ujërat e zeza derdhen në rrugë…, numëron Pajaziti.

Kjo qeveri u ka borxh qytetarëve falje në vend të kërcënimeve, përfundon Pajaziti.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *