DEPUTETJA NGA BUJANOCI KËRKON QË NË ZGJEDHJE TË SHKOHET ME NJË LISTË TË VETME PROEVROPIANE

Bujanoc , Beograd, 19. tetor 2023. Deputetja e Frontit të Gjelbër-Majtas, Biljana Gjorgjeviq nga Bujanovi, tha se për zgjedhjet duhet një listë pro-evropiane.

“Tragjeditë e majit tronditën thellësisht shoqërinë tonë dhe nxorën në pah problemin e dhunës. “Një listë e tillë do t’u dërgonte një mesazh qytetarëve se partitë e opozitës pro-evropiane janë në gjendje t’i zgjidhin problemet së bashku, pavarësisht nga dallimet,” tha Gjorgjeviç për gazetën Politika.

Ajo theksoi se partia që nga themelimi ka qenë pro “listave të qarta programatike dhe ideologjike”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *