Kategorija: POLITIKË

LIDERI I KËSHILLIT KOMBËTAR TË SHQIPTARËVE I RAPORTON KURTIT: NË BUJANOC PO RENOVOHEN SHKOLLAT SERBE – DISKRIMINIM

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 14. korrik 2023. (Foto: pamje nga shkollat e Bujanocit që po rinovohen) – Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH),...

RAMADANI: BUJANOCIN E VIZITOI AMBASADORI I KOSOVËS NË BEOGRAD, BISEDUAM PËR POZITËNE SHQIPTARËVE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 10. korrik 2023. Shefi i Zyrës ndërlidhëse të Kosovës në Beograd, Jetish Jashari, ka qenë sot në Bujanoc, të cilin për...

ARDITA SINANI: TRUPI KOORDINUES SI PLAÇKË PARTIAKE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 3. korrik 2023. Zyrtarja e Partisë për Veprim Demokratik (PVD) nga Presheva, Ardita Sinani, beson se emërimi i ministrit të...

MUSTAFI (PVD): PPS (SNS) PO IMPONON PUSHTET PARALEL NË BUJANOC DHE PRESHEVË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 30. qershor 2023. Ragmi Mustafi, zyrtar i Partisë për Veprim Demokratik (PVD), e cila është pjesë e koalicionit qeverisës në...

KËSHILLI KOMBËTAR SHQIPTAR KËRKON NGA POLICIA TA RRESPEKTOJ PARIMIN E DYGJUHËSISË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 8. korrik 2023. Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH) Nevzad Lutfiu ka kërkuar nga Stacioni Policor (SP) Bujanoc që...

NJERIU ROBOT: KUSH FSHEHET PAS MARTIN LLAZOVIQIT

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 7. korrik 2023. Këshilltari në Kuvendin e Bujanocit, kryetar i bashkësisë lokale të Rakocit dhe kryetar i këshillit lokal të...

PUSHTETI NË PRESHEVË E KA HUMBUR SHUMICËN, NË PRAG TË MASAVE TË PËRKOHËSHME

L Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 5. korrik 2023. Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi dhe partia e tij Alternativa për Ndryshim kanë humbur shumicën...

KAMBERI KËRKON QË PRESHEVA DHE BUJANOCI TË KENË GJYKATA DHE PROKURORI

Bujanoc, 4. korrik 2023. Deputeti nga Bujanoci, Shaip Kamberi, i ka dorëzuar Kuvendit të Serbisë propozimin për ndryshimin e Ligjit për selitë dhe zonat e...

MARTINOVIQ: SERBËT DHE SHQIPTARËT DUHET TË JETOJNË BASHKË

Bujanoc, 4. korrik 2023. Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Aleksandar Martinoviq tha të hënën se është në interes të shtetit që...

EKSKLUZIVE: NENAD MITROVIQ, EMËROHET DREJTOR I RI I SHËRBIMIT TË TRUPIT KOORDINUES

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 30. qershor 2023. Qeveria e Serbisë ka emëruar Nenad MitroviqIN, kryetar i progresistëve të Bujanocit dhe deputet popullor në...