fbpx

MBYLLET TREGU I GJELBËRT NË BUJANOC

Bujanoc, 5 gusht 2020 – Me të parandalimit të përhapjes së virusit Covid-19, në Bujanoc mbyllet tregu i gjelbër dhe ai i bagëtive. Kështu do të jetë të hënave në Bujanoc deri në njoftimin e radhës, sipas vendimit të aprovuar në seancën e sotme të Shtabit komunal për situata të jashtëzakonshme.

Ky vendim hyn në fuqi të enjten, më 6 gusht.

Gjithashtu janë mbyllur tegjet e tilla edhe në fshatrat Klenik dhe Bilaç.

Krahas kufizimit të mëparshme për gastronominë, vendimi për ndalimin e punës pas orës 21 tani do të përfshijë edhe bastoret, kazinot dhe lokalet e lojërave.

Së shpejti më gjerësisht rreth këtyre zhvillimeve.
Leave a Reply

Your email address will not be published.