fbpx

MUSTAFA THIRRJE QYTETARËVE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT QË TË VAKSINOHEN

Bujanoc, 23 korrik 2021. – Ministria e të drejtave të njeriut dhe minoriteteve ka filluar një fushatë vaksinimi kundër Covid 19 në gjuhët e pakicave kombëtare, në të cilën po merr pjesë edhe Këshilli kombëtar i shqiptarëve (NSA).

Kryetari i këtij organi, Ragmi Mustafa, përmes Bujanovaçkes u bëri thirrje qytetarëve që të vaksinohen.

– Edhe një herë, unë i bëj thirrje të gjithë njerëzve që të vaksinohen, sepse vaksina është mënyra e vetme për të ruajtur shëndetin tonë dhe për ta fituar këtë sëmundje – thotë Mustafa.

Në fushatën e vaksinimit, Mustafa mori pjesë në përpilimin e materialeve në formën e fletushkave dhe posterave në gjuhën shqipe dhe shpërndarjen e tyre në nivel lokal.

Duke folur për procesin e imunizimit kundër Covid – 19, ai theksoi se me shembullin e tij personal, kur u vaksinua, ai vuri në dukje rëndësinë e vaksinës.

Mustafa theksoi se KKSH është përpjekur të veprojë në mënyrë parandaluese për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve që nga fillimi i pandemisë.

Maska mbrojtëse dhe dezinfektues iu dhuruan ambulancave në Bujanoc dhe Preshevë.
Leave a Reply

Your email address will not be published.