TABLETË PËR FILLORISTËT E BUJANOCIT

 

Bujanoc, 23. mars 2022. Nxënësit e shkollave fillore të komunës së Bujanocit, të cilët bëjnë pjesë në grupin e të rrezikuarve social dhe ekonomik, do të marrin dhuratë tableta.

Aparatet në vlerë prej rreth 690.000 dinarë i janë dhuruar Komunës së Bujanocit nga Konferenca e Përhershme e Qyteteve dhe Komunave.

– Gjithsej 46 tableta u janë shpërndarë drejtorëve të shkollave fillore në komunën e Bujanocit, ata do t’ua shpërndajnë nxënësve që jetojnë në kushte të vështira socio-ekonomike – njoftuan të martën nga komuna.

Vlera e një tablete është rreth 15.000 dinarë.

Ky donacion është pjesë e projektit “Forcimi i kapaciteteve lokale për zbatimin e Agjendës 2030 dhe parimit “Mos lërë askënd prapa”, në bashkëpunim me projektin rajonal “Të drejtat sociale për grupet e rrezikuara”, zbatuar nga Gesellschaft fur Internationale (GIZ) Shërbimi i Klientit, thonë nga Komuna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *