fbpx

ASFALTOHET RRUGA NË NOVOSELLË, BANORËT FALEMINDEROJNË VUÇIQIN DHE ZOTIN

Bujanoc, 13. qershor 2023. Ka filluar asfaltimi i rrugës 5 kilometra nga Borovci, përmes Novosellës deri në bazën Jug, raportojnë banorët për portalin tonë.
– Asfaltimi i rrugës nga Borovci në Novosellë ka filluar të hënën, ndërsa plani është që rruga të asfaltohet deri në bazën Jug – tha për portalin tonë Sërboljub Janjiq nga Novosella.
Punimet mund të ndërpriten për një kohë të shkurtër për shkak të kushteve të këqija atmosferike, por plani është asfaltimi i rrugës në një gjatësi prej gati 5 kilometrash. Sipas bashkëbiseduesit tonë deri më tani është asfaltuar rreth një kilometër e gjysmë rrugë.
– Faleminderit zotit Vuçiq dhe Zotit – shton Janjiq.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *