fbpx

Kategorija: QYTETI

RUZHDI HALILI, KOMUNALIA: FURNIZIMI ME UJ DHE PROBLEMI ME BARTJEN E MBETURINAVE DO TË ZGJIDHEN SË SHPEJTI

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 4 gusht 2020 – Kryetari i ri i Autoritetit të përkohshëm që drejton Ndërmarrjen publike “Komunalia”, Ruzhdi...

U ANULUA PROTESTA PARA “KOMUNALISË”

Bujanoc, 3 gusht 2020 (Foto nga arkivi) – Është anuluar protesta e qytetarëve të pakënaqur para Komunalac për shkak të mungesës së ujit, e paralajmëruar...

RUZHDI HALILI DREJTUES I PËRKOHËSHËM I KOMUNALISË

Bujanoc, 28 korrik 2020 – Ruzhdi Halili, kuadër i Partisë Demokratike, do të jetë drejtuesi i Organit të përkohshëm në Ndërmarrjen Publike “Komunalia”...

MASA MË TË ASHPRA KUNDËR KORONËS, VEÇMAS PËR GASTRONOMINË

Bujanoc, 28 korrik 2020 – Të gjitha objektet e hotelierisë, kazinot dhe dyqanet e bastoreve sportive në Bujanoc, do të punojnë deri në orën 21:00, me...

Gazetari i Bujanovaçkes kërcënohet me rrahje në praninë e policisë

Bujanoc, 24 korrik 2020 – Gazetari i Bujanovaçkes, Nikolla Stevanoviq  mori kërcënime sot ndërsa në sheshin e qytetit po fotografonte verandat e një...

SITUATË E JASHTËZAKONSHME EDHE NË BUJANOC, VERANDAT PUNOJNË DERI NË ORA 23.00, TË TJERAT DERI NË ORA 21.00

Bujanoc, 17 korrik 2020 – Kryetari i Komunës, Shaip Kamberi, nënshkroi të Premten vendimin për shpalljen e situatës së jashtëzakonshme në territorin e...

SHTYHET SEANCA E KUVENDIT, ZYRTARISHT PËR SHKAK TË MASAVE TË JASHTËZAKONSHME KUNDËR PËRHAPJES SË COVID – 19

  Bujanoc, 17 korrik 2020 – Seanca konstituive e Kuvendit komunal të Bujanocit u shty zyrtarisht për shkak të masave të jashtëzakonshme kundër...

PRANIA E KORONËS U KONSTATUA NË 6 BUJANOCAS, NË PRITJE EDHE 27 REZULTATE

Nga: N. Stevanoviq Bujanoc, 13 korrik 2020. Infeksioni me virusin Corona të hënën u konfirmua edhe te gjashtë persona, banorë të komunës së Bujanocit, me...